Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Assassins Creed Shadows Collectors Edition (PS5)

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Akcijska pustolovščina v zgodovinskem okolju

Assassin's Creed Shadows je težko pričakovana nova izdaja v priljubljeni seriji Assassin's Creed, ki jo je razvilo podjetje Ubisoft Quebec. Ta igra nas bo popeljala v fevdalno Japonsko, kar je že dolgo želja mnogih oboževalcev. Kot je običajno za igre v tej seriji, bo tudi Shadows ponujal odprti svet, poln raznolikih nalog, intrigantnih zgodovinskih osebnosti in osupljivih lokacij. Igra je namenjena ljubiteljem zgodovinskih akcijskih pustolovščin z močnim poudarkom na raziskovanju in bojevanju, medtem ko ni primerna za tiste, ki iščejo hitre, lahkotne igre brez poglobljene zgodbe ali zapletenih mehanik.

Glavna zgodba in igralski liki

Assassin's Creed Shadows se bo odvijala leta 1579, med obdobjem Sengoku na Japonskem, času civilne vojne in političnih spletk. Igralci bodo imeli možnost igranja z dvema likoma: Yasukejem in Naoe. Yasuke, ki temelji na resnični zgodovinski osebnosti, je temnopolti samuraj, medtem ko je Naoe ženska shinobi. Igra bo vključevala oba lika, saj vsak predstavlja drugačen način igranja - Yasuke je bojni mojster, medtem ko je Naoe mojstrica prikrivanja in tihotapljenja. Ena od ključnih nalog v igri bo raziskovanje konfliktov in političnih spletk tega obdobja, kar bo igralcem omogočilo globoko potopitev v zgodovinsko obdobje.

Osupljiva grafika in zvok

Glede na pretekle igre v seriji Assassin's Creed lahko pričakujemo, da bo grafika v Shadows naravnost osupljiva. Ubisoft je že večkrat dokazal svoje mojstrstvo pri ustvarjanju podrobnih in živih svetov, polnih zgodovinske natančnosti in estetske lepote. Fevdalna Japonska bo gotovo prikazana z neverjetno pozornostjo do podrobnosti, od bujnih gozdov do impresivnih samurajskih gradov. Zvok in glasbena podlaga bosta dodajala globino igri, saj bosta vključila tradicionalne japonske inštrumente, ki bodo pripomogli k avtentičnosti izkušnje. Kombinacija vizualnih in zvočnih elementov bo ustvarila resnično potopitveno vzdušje, ki bo igralce popolnoma prevzelo.

Dolžina igre in večigralski načini

Čeprav Assassin's Creed Shadows še ni bila izdana, lahko na podlagi prejšnjih iger v seriji predvidevamo, da bo igra ponujala obsežno kampanjo. Pričakovati je, da bo glavno zgodbo mogoče končati v 30-40 urah, medtem ko bodo tisti, ki se bodo odločili raziskati vse stranske naloge in skrite skrivnosti, lahko porabili tudi do 60 ur. Igra bo verjetno vključila večigralski način, ki bo omogočal sodelovalno igranje, kar bo odlično za tiste, ki želijo deliti izkušnjo s prijatelji. Kooperativni način bo omogočal, da dva igralca igrata kot Yasuke in Naoe, kar bo prineslo dodatno dimenzijo sodelovanja in strateškega igranja. Igro lahko že zdaj prednaročite pri Konzolku.

Primerjava z Ghost of Tsushima

Assassin's Creed Shadows se bo neizogibno primerjala z Ghost of Tsushima, drugo izjemno igro, postavljeno v fevdalno Japonsko. Medtem ko Ghost of Tsushima ponuja bolj linearno zgodbo in poudarja osebni razvoj glavnega lika, Shadows s svojo strukturo odprtega sveta in dvema različnima likoma omogoča bolj raznoliko igranje. Oba naslova sta izjemna v svoji grafični predstavitvi in pozornosti do zgodovinskih podrobnosti, vendar pa Shadows morda ponuja večjo globino pri raziskovanju političnih in socialnih konfliktov tistega časa.

Osebna pričakovanja in posebnosti Collector's Edition

Assassin's Creed Shadows me že zdaj popolnoma očara z obljubo osupljive predstavitve fevdalne Japonske in kompleksnostjo svojih likov. Kot študentka psihologije me še posebej pritegne možnost raziskovanja različnih socialnih slojev skozi oči Yasukeja in Naoe. Collector's Edition igre vključuje osnovno igro, sezonsko prepustnico z dvema prihajajočima razširitvama ter dodatno misijo Thrown to the Dogs. Poleg tega vsebuje Ultimate Pack s Sekiryu Character Pack, Hideout Pack in petimi točkami spretnosti ter Red Dragon filter v načinu fotografiranja. Fizične zbirateljske predmete vključujejo kipca Yasukeja in Naoe (40 cm), unikatno SteelBook škatlo, zbirateljsko umetniško knjigo (84 strani), Naoejevo katano tsuba v naravni velikosti, zemljevid sveta, stensko pomično sliko (70x30 cm) in dve sumi-e litografiji (13.5x19 cm). Assassin's Creed Shadows obeta poglobljeno zgodbo in osupljivo grafiko, kar je že zdaj dovolj, da toplo priporočam prednaročilo igre pri Konzolku.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.