Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Assassins Creed Mirage Deluxe Edition (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
53,00€
Cena: 53,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Assassin's Creed Mirage Deluxe Edition je specialna izdaja, ki vsebuje fizične in digitalne dodatke. Pri fizičnih dodatkih je šlo za pravo zadetek: jekleno škatlo, tkanino s kartami igralnega sveta in nabor umetniških kartic. Pri digitalnih dodatkih dobite obleko, navdihnjeno s Princom Perzije, kože za orla in konja, orožje, talisman in barvila.

Kar se tiče digitalnih bonusov, obleka, navdihnjena s Princom Perzije, doda resnično kul vizualni učinek, medtem ko kože za orla in konja nudijo rahlo prednost v igri. Orožje je močno, talisman in barvila pa dodajo malo več globine pri prilagajanju.

Čeprav je bila Deluxe Edition precej hvaljena, obstaja nekaj kritik glede cene digitalnih dodatkov. Osebno menim, da je celotni paket vreden, če ste velik oboževalec serije.

Sklepno, Assassin's Creed Mirage Deluxe Edition je dobra izbira za tiste, ki želijo izboljšati svojo igralno izkušnjo z dodatnimi vsebinami. Če pa ste na tesnem proračunu, boste morda želeli razmisliti o nakupu standardne izdaje.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.