Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Among Us Ejected Edition (PS5)

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Za vse navdušence igre Among Us, ki se ne morejo nasititi izvirne igre, je tu Among Us Ejected Edition. Ta edicija je resnično zasnovana za ljubitelje, saj vključuje fizično kopijo igre, posebne značke, nalepke in celo ekskluzivno umetnost, ki je idealna za okrasitev vaše igralne sobe. Kot vedno, je osrednji lik vaš avatar. Ampak zdaj, z vsemi dodatnimi kozmetičnimi predmeti, lahko izgledate bolj edinstveno kot kdaj koli prej.

Če vam je bila všeč dinamika igre v osnovni različici, vam bo ta izdaja samo še bolj prirasla k srcu. Kot pri mnogih igrah v žanru Social Deduction, kot so Werewolf in Mafia, je tudi tu ključnega pomena vaša sposobnost komuniciranja in razumevanje človeške psihologije. Z vizualne strani igra ostaja zvesta svojemu izvirnemu duhu. Ne pričakujte ultra-realistične grafike, a čar te igre je v enostavnosti. Detajli v tej izdaji, kot so osvetlitev in ambientalni zvoki, dodajo k izkušnji in poglobijo imerzijo.

Zdaj pa k vsebini Ejected Edition. To, kar resnično loči to edicijo od drugih, so posebni dodatki. Značke in nalepke so lepe in kvalitetno izdelane, kar pomeni, da bodo trajale. Ekskluzivna umetnost pa je prava poslastica za vsakega kolekcionarja. Kar zadeva igralnost, Among Us se osredotoča na strategijo in komunikacijo bolj kot na akcijo. Ne pričakujte, da boste v igri preživeli veliko časa v streljanju ali tekanju, kot v Apex Legends ali Rainbow Six Siege. Tukaj se vse vrti okoli medčloveških odnosov.

Seveda, nobena igra ni popolna. Medtem ko so dodatki v Ejected Edition čudoviti, ne dodajajo veliko k osnovni igralni izkušnji. Če niste zbiratelj ali ne sledite vsem novostim, boste morda težko upravičili nakup te različice. Na koncu lahko rečem, da je Among Us Ejected Edition za vse, ki iščejo več kot le digitalno kopijo igre. Poleg same igre dobite tudi vrsto ekskluzivnih predmetov, ki bodo razveselili vsakega pravega ljubitelja Among Us.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.