Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Pure Farming 2018 (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
15,00€
Cena: 15,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Pure Farming 2018 za PS4 je celovita kmetijska simulacija, ki igralcem omogoča, da izkusijo pristno kmetijsko življenje. V tej igri prevzamete vlogo kmeta, ki mora upravljati in razvijati svojo kmetijo, skrbeti za živali, obdelovati polja in upravljati z različno kmetijsko mehanizacijo.

Igra se ponaša z natančno detajliranimi modeli resnične kmetijske opreme in vozil, kar daje igralcem občutek resničnega kmetovanja. Poleg tega Pure Farming 2018 vključuje različne vrste pridelkov in kmetijskih tehnik, ki se razlikujejo glede na geografsko lokacijo, od ameriških polj do azijskih riževih nasadov.

Grafična podoba igre je impresivna, s podrobnimi krajinskimi elementi in realističnimi modeli rastlin in živali. Za razliko od drugih kmetijskih simulatorjev, kot je Farming Simulator, Pure Farming 2018 ponuja bolj usmerjeno in strukturirano igralno izkušnjo, kar je idealno za tiste, ki si želijo bolj ciljno usmerjenega kmetovanja.

Igra vključuje tudi izobraževalne elemente, ki igralcem pomagajo razumeti različne vidike kmetijskega življenja in tehnologije. Vendar pa nekateri igralci morda pogrešajo večjo stopnjo svobode pri upravljanju in prilagajanju svoje kmetije.

Pure Farming 2018 je odlična izbira za vse, ki iščejo globoko in avtentično kmetijsko simulacijsko izkušnjo. Z bogato izbiro kmetijske opreme, raznolikimi pridelki in lokacijami ter realistično grafiko je ta igra kot nalašč za ljubitelje kmetovanja in tiste, ki si želijo pobliže spoznati kmetijski svet.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.