Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

My Life Pet Vet (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
25,00€
Cena: 25,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Moja izkušnja z igro My Life Pet Vet je bila zelo prijetna in sproščujoča. Gre za simulacijsko igro, kjer prevzamemo vlogo veterinarja v majhni veterinarski ambulanti. Igra je primerna za starostno skupino od 8 let naprej, saj je nežna, brez nasilja in izjemno poučna. Glavni cilj igre je skrb za različne živali, od psov in mačk do bolj eksotičnih hišnih ljubljenčkov, in pomaganje pri njihovem okrevanju.

Zgodba v igri je preprosta in osredotočena na vsakodnevno življenje veterinarja. Igralec se vživi v vlogo veterinarja, ki skrbi za svoje paciente in rešuje različne zdravstvene težave. Liki v igri niso zelo globoko razviti, a imajo dovolj osebnosti, da se navežemo nanje in njihove živali. Zgodbe pacientov so srčne in pogosto vključujejo zanimive in ljubke dogodivščine.

Grafika, zvok in vzdušje

Grafika igre je prikupna in barvita, s podrobnimi prikazi živali in njihovega okolja. Zvok je prijeten in pomirjujoč, z zvoki živali in okolja, ki ustvarjajo sproščeno vzdušje. Glasba v ozadju je nežna in se lepo prilega celotnemu ambientu igre, kar prispeva k prijetni igralni izkušnji.

Čas igranja in večigralstvo

Za dokončanje glavne zgodbe in stranskih nalog sem porabila približno 20 ur. Igra ne vsebuje večigralskega načina, kar bi bilo sicer zanimivo dodati. Kljub temu je izkušnja igranja samostojno zelo zadovoljiva, saj ponuja veliko aktivnosti in nalog, ki jih je treba opraviti, da se dosežejo cilji.

Primerjava z drugimi igrami

V primerjavi z drugimi simulacijskimi igrami, kot so Zoo Tycoon ali Animal Crossing, je My Life Pet Vet bolj specializirana in osredotočena na veterinarsko skrb. Medtem ko Zoo Tycoon ponuja širše možnosti za upravljanje živalskega vrta, My Life Pet Vet prinaša bolj osebno in osredotočeno izkušnjo, ki privablja ljubitelje živali in medicine.

Edinstvene zgodbe in zanimivosti

Ena izmed nepozabnih zgodb v igri je bila, ko sem uspela pozdraviti poškodovano želvo in jo vrniti njenemu srečnemu lastniku. To je bil trenutek, poln veselja in zadovoljstva. Poleg tega je igra polna majhnih zanimivosti, kot je možnost učenja o različnih boleznih in zdravljenjih živali ter raziskovanja okolice ambulante.

Aktualnost in ponovljivost

V letu 2024 je My Life Pet Vet še vedno aktualna igra, saj prinaša sproščujočo in poučno izkušnjo za vse starostne skupine. Priljubljenost med ljubitelji živali in simulacijskih iger ostaja visoka. Igra je ponovljiva, saj vsakokratna skrb za različne živali in reševanje njihovih težav prinaša novo zadovoljstvo.

Osebna izkušnja in težavnost

Igrala sem na običajni težavnostni stopnji, kar je bilo primerno za sproščeno igranje. Najlepše se zahvaljujem Konzolku za zagotovitev videoigre. Igra mi je ponudila prijetno in umirjeno izkušnjo, kjer sem lahko ubežala vsakdanjemu stresu in se posvetila skrbi za svoje virtualne paciente.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.