Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

For Honor Deluxe Edition (PS4) - rabljeno

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
13,00€
Cena: 13,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

For Honor Deluxe Edition (PS4) - je tretjeosebna igra mečevanja, ki vključuje samuraje, vikinge in viteze. Čeprav trojica nikoli ni obstajala v istem časovnem obdobju zveni zelo zanimivo. Igra bo temeljila na multiplayer situacijah, podobno kot jih vidimo pri modernih streljačinah, s to izjemo da bodo pištole zamenjali meči in sekire.


O singleplayer še ni znanega veliko, vendar razvijalci obljubljajo da bo obstajal, več informacij naj bi razkrili v kratkem. Znotraj že zoraj omenjenih skupin bomo lahko izbirali še različne bojevnike kateri imajo vsak svoje atribute, prednosti in slabosti, napovedano pa je tudi prilagajanje opreme - oklepov in orožja. V multiplayer načinu, ki podpira do 8 igralcev bodo ostala mesta zapolnili boti, da bo občutek boja čim bolj pristen.


Kar se samega bojevanja tiče je velik poudarek na preciznosti udarcev v duelih, preučite gibanje nasprotnika in prilagodite svoje zamahe in udarce v različne dele telesa. Vsekakor to ni igra v kateri bomo z naključnimi pritiski gumbov porazili armado nasprotnikov, ključna je koncentracija, potrpljenje in sodelovanje s sotekmovalci.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.