Odprto od ponedeljka do sobote 9:30 - 20:00
 

PlayStation 5 z igro FC 24 (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še trije na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
560,00€
Cena: 560,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

PlayStation 5, ali kot mu pravimo mi, igralci - PS5, je kot sanje, ki so postale resničnost. Ko ga zagledam, ne vidim samo večje, močnejše različice PS4, vidim prihodnost igranja, ki se je uresničila v sedanjosti. Da, priznam, njegova velikost je impresivna, morda celo malce zastrašujoča, vendar je to del njegovega šarma. Kot da ta konzola, s svojo masivnostjo, hoče pokazati vso moč, ki se skriva v njeni notranjosti.


Njena velikost ni edino, kar je impresivno. PS5 prinaša tudi občutek spoštovanja do preteklosti. Vse igre, ki smo jih igrali na PS4, vse kontrolerje, ki smo jih uporabljali, vse je združljivo s to novo konzolo. Kot da PS5 pravi: "Vem, kaj ste doživeli. Vem, kako pomembno vam je bilo. In ne bom vam tega vzel." To je konzola, ki ne pozablja, ampak ceni.


Kar me najbolj navdušuje pri PS5, pa ni le njegova moč ali združljivost, ampak tudi občutek novosti, ki ga prinaša. Igranje iger na njej je kot novo doživetje. Hitrejše nalaganje, boljša grafika, vse to prispeva k občutku, da igram na nekaj več kot samo konzoli. PlayStation 5 ni le naslednja stopnja v evoluciji igralnih konzol, je revolucija, ki se dogaja prav zdaj.


Kaj prejmem?

 
 • PlayStation 5 bele barve (najnovejši C šasija model)
 • Sony DualSense bel brezžični kontroler
 • Sony DualSense USB kabel
 • Sony 825GB SSD trdi disk
 • PS5 pokončno stojalo
 • Sony HDMI kabel
 • Sony kabel za elektriko
 • PS5 igra FC 24 (naslednik FIFE) na ploščku
 • PS5 igra Astros PlayRoom (potrebno naložiti preko PSN trgovine)
 • slovenska navodila za uporabo igralne konzole
 • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu ali emailu


Nadgradnja trdega diska v PS5 je zelo priporočljiva in na daljši rok obvezna, saj je na voljo samo 667GB za namestitev igre, veliko iger pa za sede že  preko 100GB. Vgrajujejo najhitrejše M.2 trde diske Crucial ali XPG s hladilnikom, ki so še hitrejši od Sony vgrajenega diska. Vgradnja diska je zelo preprosta, samo odstrani se stranica PS5 konzole in ne vpliva na Sony garancijo. Vseeno pa priporočamo, da vgradnjo prepustite nam. PS5 bomo vzeli previdno iz škatle (vse ostalo ostane originalno zapakirano), previdno vgradili večji disk in zapakirali nazaj. PS5 se ne bo vklapljal ali testiral.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.