Odprto od ponedeljka do sobote 9:30 - 20:00
 

Obnovljen Sony PSP 1004 s 64GB kartico in odklepom + 2 leti garancije

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Sony PSP 1004
  • nova spominska kartica 64GB
  • PSP odklep
  • napajalnik
  • 2 leti garancije na vse


Sony PSP 1004 s 128GB kartico in odklepom je nekaj, kar bi lahko imenovali "retro futuristična" izbira za gamerje. V tem paketu ne samo da dobiš klasično in priljubljeno prenosno konzolo PSP, ampak tudi obilico prostora za shranjevanje in odklep, ki razširi možnosti te naprave do meja njenih tehničnih zmogljivosti.

128GB spominska kartica je zares impresivna. Ta velikanska kapaciteta omogoča shranjevanje ogromne zbirke PSP iger, emulatorjev in celo filmov in glasbe. Lahko si predstavljate, kako dolge urice zabave vas čakajo.

Odklep tega sistema je resnična igra spreminjevalec. Omogoča vam igranje kopij iger iz spominske kartice, kar pomeni, da ste lahko lastnik digitalne knjižnice, ki se lahko meri z najboljšimi. Možnost za igranje retro iger prek emulatorjev je še dodaten bonus, kar te lahko vrne nazaj v čase Nintendo ali Sega klasičnih iger.

V primerjavi z Nintendo Switch ali celo novejšimi pametnimi telefoni, PSP 1004 morda ne more tekmovali v grafični moči ali zaslonu na dotik funkcionalnosti, vendar njegova klasična zbirka iger in tista edinstvena Sonyjeva ergonomija naredi ta paket vreden razmisleka. Naslovi kot "God of War: Chains of Olympus" ali "Metal Gear Solid: Peace Walker" se še vedno počutijo odlično na tem sistemu.

Končno, če ste ljubitelj retro iger ali ste popolnoma novi v svetu PSP, je ta paket idealen za vas. Z ogromnim prostorom za shranjevanje in razširljivimi zmogljivostmi, PSP 1004 s 128GB kartico in odklepom je kot mini zabavni center, ki ga lahko vzamete kamor koli.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.