Odprto od ponedeljka do sobote 9:30 - 20:00
 

Obnovljen Sony PSP 1004 s 32GB kartico in odklepom + 2 leti garancije

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Sony PSP 1004
  • nova spominska kartica 32GB
  • PSP odklep
  • napajalnik
  • 2 leti garancije na vse


Sony PSP 1004 z odklepom in 32GB spominsko kartico je kot vrnitev v zlato dobo prenosnih igralnih naprav, vendar z modernim pridihom. Ta model PSP, ki je prvi v seriji, je že sam po sebi ikona, odklep in dodatni prostor pa mu dajeta novo življenje.

Odklep omogoča igranje kopij iger, kar je za nekatere lahko zelo privlačno. Igranje klasičnih PSP iger kot so "God of War: Chains of Olympus" ali "Grand Theft Auto: Liberty City Stories" ter celo emulatorjev za retro konzole, je zelo preprosto.

32GB spominska kartica je velik dodatek, saj originalni modeli niso imeli veliko prostora. Zdaj lahko shraniš številne igre, filme in druge medijske datoteke brez skrbi o prostoru. To je še posebej koristno, če želiš s seboj vzeti več iger na potovanje ali dolge vožnje.

Če ga primerjamo z sodobnejšimi prenosnimi sistemami kot je Nintendo Switch, PSP 1004 seveda ni tako zmogljiv, vendar ima svoj čar. Grafično je še vedno dovolj soliden, zlasti za retro igre in emulatorje.

PSP je tudi bolj priročen za nošenje kot večji sistemi, kar ga naredi idealnega za igre na poti. Ko govorimo o igrah, ponudba je še vedno impresivna, z veliko ekskluzivnimi naslovi, ki niso na voljo na drugih platformah.

Čeprav gre za star model, ta paket PSP 1004 z odklepom in 32GB spominsko kartico je odličen za tiste, ki želijo doživeti ali ponovno doživeti klasične igre. Je kot časovni stroj, ki ti omogoča, da obiščeš preteklost, medtem ko izkoristiš nekaj modernih izboljšav.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.