Playstation 4 (PS4) Gold Brezžične Slušalke

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi* Podatki o zalogi so informativne narave. Če želite artikle prevzeti v poslovalnici vam svetujemo, da jih rezervirate z naročilom na spletni strani.
89,99€ 79,99€
Spletna cena: 79,99€
Stara cena: 89,99€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Brezžične slušalke Gold. Z naprednimi igralniškimi slušalkami za PS4 in PS VR izkusite izjemno raven zvoka. Zlati standard igričarskega zvoka. Brezžične slušalke Gold za PS4 in PS VR vam z izjemno udobno zasnovo in dvema vgrajenima mikrofonoma omogočajo, da izkusite izjemen zvok svojih iger.


  • Slišite sovražnike, ki jih ne vidite, in se potopite v razburljivo dogajanje s 7.1-kanalnim virtualnim prostorskim zvokom v vseh igrah za PS4.
  • Klepetajte s prijatelji in razpravljaje o taktiki s soigralci v kristalno čistem zvoku s skritima mikrofonoma s tehnologijo odpravljanja šumov.
  • Z aplikacijo Headset Companion* za PS4 ustvarite nastavitve zvoka po meri ali pa uporabite načine, ki so jih zasnovali razvijalci posebej za svoje igre.
  • Med igranjem lahko z vgrajenimi gumbi za nastavitev glasnosti in izklop mikrofona natančno prilagodite nastavitev zvoka.

Zvok, ki bi ga morale imeti vse igre.


7.1-kanalni virtualni prostorski zvok. Vsaki dogodivščini dodajte izjemno jasen zvok in oživite svoje igre s 7.1-kanalnim virtualnim prostorskim zvokom, ki je na voljo v vseh igrah za PS4, vključno z igrami Fortnite, Days Gone in Red Dead Redemption 2.


Pogonske enote velikosti 40 mm. Izkusite zmogljiv odziv nizkih tonov, ki ga omogočajo vgrajene 40-milimetrske pogonske enote v vsaki ušesni čašici. Pripravite se na pokanje silovitih eksplozij in ropotanje bližajočih se vozil.


Zvočni načini po meri. Prilagodite nastavitev zvoka za vse svoje igre in izkoristite prednost vrste načinov zvoka po meri, ki so jih razvijalci iger ustvarili za določene igre za PS4.


Ustvarite lastne prednastavitve zvoka. Z aplikacijo Headset Companion* za PS4 ustvarite in shranite prednastavljene načine zvoka za vse svoje najljubše igre in nato prikličite nastavitve po meri vsakič, ko boste igrali, da bo doživetje še bolj izjemno.


Načini zvoka, ki so jih ustvarili razvijalci iger. Z načini zvoka po meri, ki so jih razvili ustvarjalci, in so za izbrane igre na voljo prek aplikacije Headset Companion za PS4, boste igre doživeli tako, kot so si jih zamislili ustvarjalci.


Optimiran pogovor med igranjem. Skrita mikrofona delujeta skupaj, da zagotavljata optimalno čist zvok, ne glede na to, če razpravljate o taktiki ali se pogovarjate v skupini.


Vgrajena tehnologija odpravljanja šumov zagotavlja, da bodo vaši prijatelji in soigralci slišali samo tisto, kar je pomembno, strateška namestitev obeh mikrofonov pa poskrbi, da bo vsaka vaša beseda slišna kristalno čisto, ne glede na način nošenja slušalk.


Idealne za PlayStation VR. Izjemno trpežen naglavni trak in ušesne blazinice brezžičnih slušalk Gold so intuitivno zasnovani tako, da se udobno prilegajo na slušalke PS VR*, kar omogoča, da se lahko za dlje časa potopite v virtualne svetove.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: BTC Šmartinska cesta 152, Hala 5 Mueller zgradba.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.
Garancija, da v primeru, če se igralna konzola med nadgradnjo pokvari, dobite novo; unikatno jamstvo, ki ga dobite samo pri nas.​
Igralno konzolo pripeljete in počakate, na voljo smo vam kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila.
Igralno konzolo lahko pošljete tudi po pošti; vse pošiljke odposlane uporabnikom so iz naše strani zavarovane.
Obsežna in natančna navodila za uporabo in delovanje nadgradnje, zato po nadgradnji niste prepuščeni samemu sebi.
Brezplačno čiščenje notranjosti igralne konzole, kar podaljša življenjsko dobo in zmanjša glasnost ventilatorjev.