The Legend of Zelda Skyward Sword (SWITCH) - Rabljeno

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

* Podatki o zalogi so informativne narave. Če želite artikle prevzeti v poslovalnici vam svetujemo, da jih rezervirate z naročilom na spletni strani.
44,00€
Spletna cena: 44,00€
Brez DDV: 44,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

The Legend of Zelda Skyward Sword (SWITCH)

Bodite priča izvoru glavnega meča v Legenda o Zeldi: Skyward Sword HD za Nintendo Switch. Prvotno objavljeno na Wii leta 2011 je bilo to klasično iskanje optimizirano za Nintendo Switch z bolj gladkimi kontrolami gibanja in na novo dodanimi gumbi.

Link, ki prikazuje najzgodnejšo zgodbo v časovni osi Legenda o Zeldi, mora v iskanju svojega prijatelja iz otroštva Zelde potovati med svetom nad oblaki in veliko neznanko spodaj. Link, oborožen s svojim zanesljivim mečem in ščitom, se bo v tej epski pustolovščini soočil z močnimi sovražniki, rešil zapletene uganke in skočil skozi nebo na vrhu ogromne ptice Loftwing.

Ko se igrate z dvema krmilnikoma Joy-Con, ta postaneta vaš meč in ščit. Zamahnite z desno Joy-Con, da bo Link v igri zamahnil z mečem, z levo Joy-Con pa dvignite svoj ščit, da blokira sovražnikove napade. Takšne fizične gibe lahko uporabimo tudi za uporabo različnih orodij in predmetov, na primer z lokom in puščico ali metanjem bomb.

Prvič lahko to pustolovščino igrate tudi s pomočjo gumbov, ki omogočajo igranje igre v ročnem načinu ali na Nintendo Switch Lite. Ko uporabljate to nadzorno shemo, lahko nadzorujete meč Link, tako da preprosto nagnete desno krmilno palico v izbrano smer.


Nintendo je resda napovedal novo Zeldo, a gre le za predelavo 10 let stare igre Skyward Sword, ki se je leta 2011 rodila na konzoli Wii in takrat igralce precej razočarala. Za igranje ste namreč morali v igri mahati z Wii kontrolerjem in če vam do te telovadbe ni bilo in ste samo želeli držati kontroler in izkusiti klasično Zelda pustolovščino, potem vam sreča ni bila naklonjena, saj ste lahko igrali samo z Wii mahanjem.

Tudi predelava, ki se imenuje Skyward Sword HD, bo ponujala igranje z zamahovanjem Joy Con kontrolerjev, a k sreči je razvijalca srečala pamet in igrali boste lahko tudi z običajno nadzorno shemo – tako na televizorju kot tudi v prenosnem načinu. Žal pa se zdi, da razvijalec igri ni dodal ničesar bistveno novega. Ločljivost je bila malce nadgrajena, a igri se hudo poznajo leta, saj stopnjam manjkajo podrobnosti, teksture pa so boleče meglene.

Zelda: Skyward Sword je že na voljo za prednaročilo, datum izida pa je postavljen na 16. julij. Dobra novica je, da je Nintendo obljubil, da bo Zelda obletnica prejela še druga presenečenja, med katerimi, vsaj tako upamo, se bo nahajal tudi igralni posnetek za Breath of the Wild 2.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: BTC Šmartinska cesta 152, Hala 5 Mueller zgradba.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.
Garancija, da v primeru, če se igralna konzola med nadgradnjo pokvari, dobite novo; unikatno jamstvo, ki ga dobite samo pri nas.​
Igralno konzolo pripeljete in počakate, na voljo smo vam kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila.
Igralno konzolo lahko pošljete tudi po pošti; vse pošiljke odposlane uporabnikom so iz naše strani zavarovane.
Obsežna in natančna navodila za uporabo in delovanje nadgradnje, zato po nadgradnji niste prepuščeni samemu sebi.
Brezplačno čiščenje notranjosti igralne konzole, kar podaljša življenjsko dobo in zmanjša glasnost ventilatorjev.