Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass - dodatek za Mario Kart 8 (SWITCH)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
37,00€
Cena: 37,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Zdi se, da Nintendo ne pozna koncepta počitka! Mario Kart 8 Deluxe: Booster Course Pass je najnovejša poslastica za vse ljubitelje dirkačine. To je DLC, ki ponuja 48 prenovljenih prog iz prejšnjih Mario Kart iger. Če si mislil, da si že vse videl, se motiš!

Prva serija osmih prog je bila izdana 18. marca 2022, ostale pa bodo prihajale vsaka dva meseca vse do konca 2023. Med njimi so nekateri stari priljubljenci, kot so Coconut Mall iz Mario Kart Wii, Choco Mountain iz Mario Kart 64 in še mnogi drugi. Videl sem tudi nekaj novih obrazov, kot so London Loop, Ninja Hideaway in Boo Woods iz Mario Kart Tour.

Ampak počakaj, to še ni vse! Booster Course Pass prinaša tudi tri nove igrive like: Kameka, Petey Piranha in Wigglerja. Vsak izmed njih ima svoj edinstven slog in verjamem, da bo vsak igralec našel nekoga, ki mu bo všeč.

Čeprav mi je všeč večina vsebine, ki jo prinaša ta DLC, bi si želel, da bi bilo več originalnih prog. Vendar pa prenovljene proge prinašajo občutek nostalgije, kar je tudi super.

Če še niste kupili, je Booster Course Pass na voljo v Nintendo eShopu. In ko ga enkrat prejmeš, je namestitev povsem enostavna. Sledi navodilom in v nekaj minutah boš dirkal po novih progah in užival z novimi liki.

Za konec bi rekel, da je ta DLC fantastičen dodatek za vse, ki ljubijo Mario Kart 8 Deluxe. Pripelje sveže proge in nove like, ki dodajo dodatno globino in raznolikost igri. Močno priporočam!

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.