Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Jurassic Park Classic Games Collection (SWITCH)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
37,00€
Cena: 37,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Oživitev izgubljenega sveta igre s Jurassic Park Classic Games Collection

Jurassic Park Classic Games Collection, ki ga je izdal Limited Run Games, je odličen način, da ponovno doživite igre, ki so v 90-ih letih navduševale oboževalce istoimenskega filma. Ta zbirka vključuje igre iz različnih konzol, kot so NES, SNES, Game Boy in Mega Drive, ter prinaša nazaj vse nostalgične trenutke dinozavrov in pustolovščin. Priporočam jo vsem ljubiteljem retro iger in franšize Jurassic Park, ni pa primerna za tiste, ki ne uživajo v klasičnih platformskih izzivih.

Klasične igre iz 90-ih let na sodobnih platformah

Jurassic Park Classic Games Collection vključuje sedem iger, ki so bile izdane v 90-ih letih. Med njimi so NES in SNES različice Jurassic Park, Jurassic Park 2: The Chaos Continues ter Mega Drive igre Jurassic Park in Jurassic Park: Rampage Edition. Vse te igre so bile priljubljene med oboževalci, čeprav niso bile vedno najbolje ocenjene. Originalna NES igra je top-down streljačina, medtem ko so Mega Drive naslovi bolj platformerske narave z gladko animacijo in filmskim pripovednim slogom. Game Boy različice pa so preproste in enostavno prepoznavne platforme, ki so še danes zabavne za igranje.

Grafični in igralski napredek

Limited Run Games je odlično opravil delo pri posodobitvi teh digitalnih fosilov za sodobne igralce. Zbirka omogoča shranjevanje pozicij kjerkoli v igri, kar olajša prehode skozi težje dele igre. Prav tako lahko igralci previjejo čas nazaj, da se izognejo ponavljanju težavnih skokov in drugih izzivov. Na voljo so tudi različni prikazni načini, vključno s CRT linijami za konzolne naslove in dot matrix stilom za Game Boy različice. Dodani so tudi novi zemljevidi, ki pomagajo pri orientaciji v velikih dinozavrskih ograjah.

Dolžina igre in večigralski način

Igranje Jurassic Park Classic Games Collection je približno 15-20 ur dolga izkušnja, odvisno od vaše spretnosti in poznavanja iger. Na žalost zbirka ne vključuje večigralskega načina, kar bi bilo zanimivo za raziskovanje tega nostalgičnega sveta s prijatelji. Kljub temu ponuja dovolj vsebine, da zadovoljite svojo željo po retro igrah in raziskovanju dinozavrov.

Primerjava z drugimi retro zbirkami

Jurassic Park Classic Games Collection sem primerjala z drugimi retro zbirkami, kot sta Sega Genesis Classics in Disney Classic Games Collection. Medtem ko Sega Genesis Classics ponuja široko paleto iger različnih žanrov, Jurassic Park Classic Games Collection izstopa zaradi svoje specifične teme in osredotočenosti na eno franšizo. Disney Classic Games Collection ima podobno nostalgijo, vendar z bolj poenostavljenim igranjem. Jurassic Park zbirka ponuja večji izziv in večjo raznolikost igranja.

Osebna izkušnja z Jurassic Park Classic Games Collection

Igranje Jurassic Park Classic Games Collection me je popeljalo nazaj v otroštvo, ko sem prvič odkrila te igre. Spomnim se, kako sem se borila s težavnimi nivoji in se veselila, ko sem končno premagala dinozavre. Grafični učinki, kot so digitalizirani T-Rex in prepoznavne filmske scene, so me ponovno očarali. Igra me je navdušila s svojimi posodobljenimi funkcijami, kot so shranjevanje in previjanje časa, kar je igranje naredilo bolj prijetno in manj frustrirajoče. Edina večja pomanjkljivost je pomanjkanje muzejske sekcije, ki bi ponudila več informacij o izvornih igrah. Kljub temu pa je zbirka izjemen način za ponovno doživetje teh klasičnih iger in obujanje nostalgije.

Nostalgija in inovacije združeni v popolni zbirki

Jurassic Park Classic Games Collection prinaša retro dinozavrsko norost na sodobne platforme s posodobljenimi funkcijami, ki ohranjajo duh izvirnih iger, hkrati pa omogočajo bolj prijetno igranje. Zahvaljujem se Konzolku za zagotovitev te zbirke, ki mi je omogočila, da ponovno doživim čarobnost 90-ih let.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.