Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen Nintendo DS srebrn + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
75,00€
Cena: 75,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Nintendo DS je revolucionarna prenosna igralna konzola, ki je svoj prvenec doživela leta 2004. Zasnovana z dvema zaslonoma, od katerih je spodnji občutljiv na dotik, ponuja edinstveno izkušnjo igranja, ki združuje klasične gumbe z inovativnimi dotikalnimi in pisalnimi funkcijami. Zaprta zasnova školjke ščiti zaslone, ko konzola ni v uporabi, hkrati pa omogoča enostavno prenašanje. Nintendo DS podpira brezžično povezljivost, kar igralcem omogoča, da se povežejo in tekmujejo ali sodelujejo v igrah. S široko knjižnico iger, ki zajema vse, od izobraževalnih programov do akcijskih avantur, je Nintendo DS priljubljen med vsemi starostnimi skupinami, kar ga uvršča med ključne prelomnice v zgodovini prenosnih igralnih konzol.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS? Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: BTC Šmartinska cesta 152, Hala 5 Mueller zgradba. Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Igralno konzolo pripeljete in počakate, na voljo smo vam kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila. Igralno konzolo lahko pošljete tudi po pošti; vse pošiljke odposlane uporabnikom so iz naše strani zavarovane. Strokovna izvedba nadgradnje s testiranjem, osebno pokažemo in razložimo način uporabe in delovanja. Obsežna in natančna navodila za uporabo in delovanje nadgradnje, zato po nadgradnji niste prepuščeni samemu sebi pri iskanju nepreverjenih informacij na spletu. Brezplačno čiščenje notranjosti Igralne konzole (odstranitev prahu okoli ventilatorjev, matične plošče, hladilnika), kar podaljša življensko dobo in zmanjša glasnost ventilatorjev. Neomejena profesionalna pomoč osebno, po elektronski pošti ali telefonu. Garancija, da v primeru, če se Igralna konzola med nadgradnjo pokvari, dobite novo; unikatno jamstvo, ki ga dobite samo pri nas.​ KJE SMO? Konzolko.si Ljubljana: 070 818 983, Šmartinska cesta 152 BTC Ljubljana (Muller-Big Bang zgradba sredinski vhod). Igralno konzolo lahko pripeljete kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila. Kablovje že imamo pripravljeno. Če želite poslati igralno konzolo po pošti, nas pokličite na 070 818 983 ali pošljite email na info@konzolko.si, da se dogovorimo o postopku in prevzemu. ​ ​ Družba Venkon d.o.o. (upravitelj in ponudnik storitev na spletnem mestu konzolko.si) v skladu z načeli dobrega poslovanja in dobrih poslovnih odnosov izjavlja: da v nobenem primeru ne podpira in ne odobrava neupravičeno reproduciranje avtorsko zaščitenih del in da spoštuje pravice intelektualne lastnine, da storitev nudi z izključnim namenom zaščite interesov uporabnikov, ki z izdelavo varnostne kopije realizirajo svojo legitimno pravico po zaščiti podatkov, ki je v okviru privatnega reproduciranja urejena v Zakonu o avtorski in sorodni pravici (Uradni List št. 16/2007, 68/2008), hkrati je storitev prilagojena uresničevanju osnovnih ciljev iniciative AACS LA (Advanced Access Content System), ki temelji na rabi fleksibilnih metod kriptografije, ki uporabniku(kupcu) ponudijo možnost trajnega in varnega shranjevanja kupljenih avtorsko zaščitenih del, da je namen storitev in produktov zagotovitev varne in trajne uporabe iger in njihovih varnostnih kopij, kateri legalni lastnik ste, da ne odgovarja za morebitno nelegalno ali neupravičeno uporabo oziroma zlorabo, v kolikor se igralna konzola uporablja z nelegalno programsko opremo, da strogo obsoja vsakršno piratstvo in se vztrajno trudi za dvig ozaveščenosti o spoštovanju avtorskih pravic in pravic intelektualne lastnine. ​

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.