Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

New Super Mario Bros 2 (3DS)

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Vstopite v svet brezskrbnega odkrivanja in slavnostnega nabiranja zlatnikov v igri New Super Mario Bros 2 za 3DS. To je pustolovščina, kjer klasična Mario igralnost sreča bleščeč pridih – cilj: nabrati milijon zlatnikov! Zahvaljujoč svojemu čaru in preprosti, a globoki mehaniki je ta igra idealna za vse, od priložnostnih igralcev do veteranskih oboževalcev slavnega vodovodarja.


Z začetne točke pa vse do Bowserjevega gradu se boš soočal s popolnoma novimi ravnmi, ki so polne skrivnostnih ozirom in pasti, katerih namen je testirati tvojo spretnost in iznajdljivost. Svažnja nostalgičnih elementov in novih idej daje igri New Super Mario Bros 2 občutek svežine, ki skupaj s prepoznavnimi melodijami ustvari nedvomno zabavno atmosfero.


Posega za zvezdami in preiskusi svojo hitrost v načinu "Coin Rush", kjer vsaka sekunda in vsak zlatnik šteje. Delite svoje rezultate in izzovite prijatelje, da vidite, kdo je resnični kralj zlatnikov. Ta izzivalen in zasvojljiv način igre še dodatno dvigne vrednost ponovnega igranja ter drži oboževalce na nogah.


Tudi ko igraš sam, sta pustolovščina in zabava vedno v družbi s klasičnimi liki iz Mario sveta. Kot junak, ki nikoli ne odneha, se boš moralo skozi svet, kjer vsaka gliva ali zlata cvetka nosita ključ do uspeha. Vse to pa spremljajo lahko prepoznavne in ritem polne melodije, zaradi katerih je serija slavna.


New Super Mario Bros 2 je zagotovo igra, ki bo prinesla nasmeh na obraz vsem, ki pogrešajo neprestano zabavo in izzive. Torej, pripravite palce in prižgite 3DS – z Mario na čelu, je čas, da zaživite igro polno zlatni reki in zvezdnih trenutkov.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.