Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Company Of Heroes 3 Launch Edition (XBOX SERIES X)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v skladišču. Dostavimo na dom ali pripravimo za prevzem v trgovni predvidoma v dveh delovnih dneh po oddaji spletnega naročila.
54,00€
Cena: 54,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Company of Heroes 3 Console Edition prinaša eksplozivno mešanico akcije, taktike in strategije. 

Doživite povsem novo vojno prizorišče s srce parajočimi boji v novih okoljih z novimi frakcijami in mednarodnimi bojnimi skupinami. Z novim dinamičnim zemljevidom kampanje, ki poskrbi, da si dve igranji kampanje ne bosta podobni, pojdite onkraj bojišča in vzpostavite ključne oskrbovalne linije ter načrtujte obveščevalne mreže. Nato se potopite v severnoafriško operacijo, ki temelji na pripovedi, in si oglejte filmsko gledališče, kot ga še niste videli. 

Vsaka bitka pripoveduje zgodbo. Kakšna bo tvoja?


POVZETEK FUNKCIJ 


PRIZNANO TAKTIČNO IGRANJE JE BOLJŠE KOT KDAJ KOLI PREJ.  

- Na konzolo prihaja temeljna igra Company of Heroes, kjer igralci zmagujejo tako, da prelisičijo nasprotnike in jih ne prelisičijo. 

- Klasična mehanika je izboljšana z izboljšanimi sistemi za kritje, flankiranje, kombinirano orožje in bogatejšo mehaniko uničevanja okolja. 

- Inovativno bojevanje, kot so preboj, taktika vertikale in misije, osredotočene na peskovnik, bodo navdušile veterane Company of Heroes. 


SKRBNO PRETVORJENO ZA KONZOLO  

- Družba Company of Heroes 3, ki je bila izdelana za konzole s prilagojenim uporabniškim vmesnikom, polno podporo za krmilnike in funkcijami, ki vam omogočajo igranje v lastnem tempu, na PlayStation 5 ter Xbox Series S in X v polni meri prinaša priznano mešanico akcije, taktike in strategije. 

- Podpora za krmilnik je bila skrbno premišljena, kar omogoča največjo natančnost in zagotavlja, da lahko naredite prave poteze, ko jih želite narediti.  

- Uporabniški vmesnik v igri je bil na novo zasnovan z upoštevanjem razporeditve gumbov in berljivosti, kar zagotavlja brezhibno konzolno izkušnjo. 


IGRAJTE V SVOJEM TEMPU 

- Dinamična mehanika zemljevida kampanje uvaja bolj ponovljivo izkušnjo kampanje z dolgoročnimi strategijami in izbiro brez primere. 

- S popolno taktično pavzo igralci prevzamejo nadzor nad bojiščem tako, da zamrznejo dogajanje, strateško načrtujejo svoje naslednje poteze in opazujejo, kako se vse veličastno odvija, kar vsakemu omogoča, da postane ultimativni taktik.  


KINEMATOGRAFSKO VOJAŠKO DOGAJANJE POTISKA IGRANJE IN VIZUALNO PODOBO V NOVE VIŠAVE 

- Nova vojna prizorišča zagotavljajo slikovito kuliso z bujnimi in barvitimi zemljevidi ter različnimi avtentičnimi prizorišči bitk, kot so vetrovni sredozemski gorski prelazi, ostre severnoafriške puščave in obalne pokrajine. 

- Raziščite še nepopisane zgodbe iz intenzivnih spopadov v Severni Afriki in na Apeninskem polotoku, kot so zgodbe italijanskih partizanov.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.