Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Tour de France 2023 (XBOX ONE | SERIES X) - rabljeno

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
35,00€
Cena: 35,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
V uradni videoigri dirke Tour de France 2023 se pomerite z najboljšimi kolesarji in pokažite svoj talent za zmago na Elizejskih poljanah! Tekmujte v gorskih ali ravninskih etapah in doživite vse dogajanje na dirki Grande Boucle.

VAŠA NOVA KARIERA

Ustvarite svojega kolesarja in postanite profesionalec v načinu Pro Leader. Izberite svojo specializacijo in fizične lastnosti, nato pa tekmujte na dirkah, da izboljšate svoje sposobnosti in na koncu postanete najboljši kolesar na svetu. Tour de France 2023 in največje klasike leta so na voljo za zmago!

V igri Tour de France 2023 lahko v načinu Pro Team vodite svojo ekipo v celotni kolesarski sezoni. Začnite na dnu svetovne lestvice, nadgradite svojo ekipo in pokažite svojo taktično spretnost, da vas opazijo organizatorji največjih mednarodnih dirk in vas povabijo na dirko z najboljšimi.

Tekmujte z drugimi člani skupnosti in dokažite, da spadate med elito na svetovni lestvici Race of the Moment. Vsak teden vas čakajo novi izzivi: zmagajte na dirki čim hitreje, osvojite rumeno majico ali osvojite čim več točk v gorski razvrstitvi. Ne glede na to, kje so vaši talenti, ima vsakdo priložnost, da zasije.

NOVO V TOUR DE France 2023
Vseh 21 uradnih etap dirke Tour de France 2023
Posodobljene ocene kolesarjev in ekip
Dodana nova ocena za srednjo gorsko kategorijo in agilnost
Dodane nove "skupine" med kolesarji
Dodani novi izzivi v načinu Race of the Moment
Uveden je bil nov način: Spust v trenutku
Dodani so značilni naprsniki za "super bojevnike" in najboljšo ekipo
Izboljšano obnašanje kolesarjev in trajektorije za bolj realistične dirke 
Posodobljeni elementi opreme in uradne blagovne znamke
IGRAJTE PO MERI SVOJIH TEKMOVALCEV

Za večjo realističnost dirk in raznolikost v boju za zmago na dirki Tour de France sta bili dodani oceni za srednjo gorsko in okretnost. Glede na izbranega kolesarja se igranje in upravljanje kolesarja zdaj razlikujeta. Z dirkačem, kot je Wout van Aert, je lažje doseči največjo hitrost in tesno ubrati določene trajektorije kot s Primožem Rogličem.

Vendar bodite previdni, saj nižja kot je ocena agilnosti vašega kolesarja, več nadzora potrebujete!

IZSTOPAJTE MED DRUGIMI KOLESARJI

Da bi jedro igre Tour de France 2023 še bolj poglobili, smo letos dodali dva nova slinčka. Zdaj lahko vidite in nosite "super bojevit" slinček in slinček najboljše ekipe. Dokažite, da si zaslužite nositi ti priznanji, in pokažite svojo drznost!

Tako kot v resničnem življenju imajo kolesarji zdaj možnost, da se organizirajo v Grupetto, da bi mirno končali etapo in ohranili moči za preostanek dirke. Kolesarji se znajo tudi pregrupirati in oblikovati jutranji pobeg ter tako učinkoviteje povzročati več težav ekipam, ki vodijo zasledovanje!

GLAJŠE DIRKE

V dirki Tour de France 2023 so trajektorije in trki na novo oblikovani, tako da boste lažje krmarili znotraj pelotona. Zahvaljujoč tem izboljšavam se boste lažje premeščali in se čim bolje pripravili na konec dirke.

Vse ocene so bile posodobljene na podlagi rezultatov kolesarjev v zadnji sezoni, tako da odražajo realnost in najnovejše dosežke profesionalnih kolesarjev.

Tudi način Dirka trenutka je bil posodobljen z novimi izzivi, dirkami in optimizacijami, ki povečujejo raznolikost. Na voljo je tudi povsem nov način: Downhill of the Moment.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.