Novi delovni čas - PON-PET 9:30 - 18:00 - SOBOTE 10:00 - 18:00
 

The Dark Pictures Anthology The Devil in Me (XBOX ONE | SERIES X)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez spletnega naročila.
35,00€
Spletna cena: 35,00€
Brez DDV: 28,69€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
The Dark Pictures Anthology The Devil in Me (XBOX ONE | SERIES X) - Serija samostojnih razvejanih filmskih grozljivk studia Until Dawn. Enostavno jo lahko vzamete v roke in igrate v kratkih seansah, sami ali s prijatelji. The Devil in Me je četrta igra v seriji in zaključek prve sezone.

Skupina ustvarjalcev dokumentarnih filmov prejme skrivnosten klic, ki jih vabi v sodobno repliko "morilskega gradu" serijskega morilca H. H. Holmesa. To je prelepa priložnost, da bi jo zamudili, in morda bi bila ravno tista, ki jo iščejo, da bi si pridobili prepotrebno zanimanje javnosti.

Hotel je odlična kulisa za njihovo novo epizodo, vendar stvari niso takšne, kot se zdijo. Ekipa ugotovi, da jih opazujejo in celo manipulirajo z njimi, zato je na kocki veliko več kot le njihova gledanost!

Značilnosti:
Vabljeni v hotel Murder!
Nič ni tako, kot se zdi, in udobje je za umret! Raziščite vsak kotiček hotela World's Fair s pomočjo povsem novih funkcij finala sezone, vključno z inventarjem lika, ugankami z orodji in razširjenimi gibalnimi akcijami, kot so tek, skok in plezanje.

Tvoja smrt je njegova zasnova
Pobegnite pred mučnimi stvaritvami zlobne pošasti, ki želi postati najsmrtonosnejši serijski morilec v Ameriki, in preživite zapletene "sobe za ubijanje", kjer je vaša smrt po morilčevem načrtu.

Ne igrajte sami!
Preživite grozljive preizkuse zvestobe - boste tvegali svoje življenje za nekoga, ki vam je pomemben? Vračata se dva kritiško priznana načina za več igralcev: delite svojo zgodbo s prijateljem prek spleta ali si prizadevajte za varnost v številu v načinu "pass-the-pad" za 5 igralcev brez povezave.

Lahko prelisičite morilca in preverite vse svoje igralce? Vsi igralni liki lahko živijo ali umrejo v vaši različici zgodbe.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.