Assassins Creed Unity (XBOX ONE) - Rabljeno

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji izdelek na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času tudi brez spletnega naročila.
20,00€
Spletna cena: 20,00€
Brez DDV: 20,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Assassin's Creed Unity (XBOX ONE) - Težko pričakovana »zgodovinska« akcijska pustolovščina, ki so jo ustvarili pri studiu Ubisoft Montreal pod okriljem Ubisofta. Igra predstavlja že sedmo igro v eni izmed najpopularnejših franšiz vseh časov in namerava uspešno naslediti predhodnico Assassin's Creed IV: Black Flag, ki je v lanskem letu zasedala najvišje položaje na večini lestvicah najbolje prodajanih iger leta 2013.


Zgodba se bo tokrat odvijala v času znamenite francoske revolucije, osrednji lik pa bo mladenič Arno Dorian, ki – potem, ko se iskajoč odrešitve pridruži organizaciji morilcev – na vse pretege skuša razkriti zaroto, stoječo za idejo revolucionarjev. Dorian, ki trdno stoji za pravimi idejami revolucije in verjame v svobodo ljudstva, se je rodil v Versaillesu. Posledično je bil že od samega otroštva priča bujnemu razkošju, ki so ga uživali plemiči v času, ko jih je Francija nujno potrebovala njihovo pomoč, pa je zaradi moči pohlepa in sebičnosti z njihove strani ni nikoli dobila.


Tretjeosebna igra, ki bo - tako kot je že v navadi – temeljila na bolj tihem in pretkanem načinu igranja, kjer se ne bo pametno izpostavljati v javnosti, je prva v Assassin's Creed franšizi, ki bo igralcem omogočila igranje v kooperativnem načinu, medtem ko večigralskega načina za razliko od prejšnjih delov ne bo imela.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.