Watch Dogs Legion (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

* Podatki o zalogi so informativne narave. Če želite artikle prevzeti v poslovalnici vam svetujemo, da jih rezervirate z naročilom na spletni strani.
47,00€
Spletna cena: 47,00€
Brez DDV: 38,52€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Watch Dogs Legion Resistance Edition (PS5) - Dobrodošli v združenju Resistance. V najnovejši različici franšize Watch Dogs boste s svojimi sposobnostmi hekanja zrušili diktatorsko državo.


Poskrbite za svojo prihodnost. Porazite preračunljivce, ki so prevzeli nadzor nad Londonom, v tej razburljivi pustolovščini odprtega sveta, kjer imate na svoji strani celotno populacijo morebitnih novincev.


Z visokotehnološkim načinom hekanja oborožite londonsko tehnično infrastrukturo in na svojo stran pridobite vse od agentov MI6 do ilegalnih cestnih dirkačev, ki se vam bodo pridružili v boju. Ne pozabite pa, da če bodo vaši operativci padli v boju, jih boste izgubili za vedno.


Če potrebujete več pomoči, se s svojo ekipo preselite v splet in združite moči s prijatelji v sodelovalnih misijah za štiri igralce, izzivih ob koncu igre ter dnevnih dogodkih.


Najamete lahko kogarkoli, vse od brutalnih pretepačev do neopazne starke, ki imajo vsak svojo edinstveno preteklost, osebnost in nabor spretnosti. Opremite jih z oblekami, legendarnimi maskami in nadgrajujte njihove sposobnosti za posamezne razrede: Hacker, Infiltrator in Enforcer.


Hekanje je vaše orožje. Ugrabite oborožene vojaške drone, uporabite skrivnostne robote-pajke, s pregrinjalom za obogateno resničnost potuhnjeno uničujte nasprotnike ter s tem tehnološko bogatim okoljem povsem prevzemite nadzor nad mestom.


Igrajte povsem po svoje. V dinamičnem odprtem svetu s povsem novim sistemom bojevanja in široko paleto orožja ter sposobnosti, ki jih lahko uporabite, se pripravite na dejanske posledice, ki jih bodo imela vaša dejanja.


Raziskujte ogromen odprti svet. Obiščite najslavnejše londonske znamenitosti, kot je Trafalgarski trg, Big Ben in Londonsko oko, ter se udeležujte stranskih aktivnosti, kot so boji s pestmi, nogometne akrobacije in ulična umetnost.


Združite se s prijatelji. Prosto se potikajte po mestu skupaj z največ tremi prijatelji ali pa se lotite sodelovalnih misij in izzivov. Bodite pozorni na redne posodobitve, ki prinašajo nove spletne načine, nagrade in tematske dogodke.

Nadgradite igro za PlayStation®5 format: Blu-Ray Disc™ igre Watch Dogs: Legion za PlayStation 4 mora biti vstavljen v PlayStation 5 konzolo in brez dodatnih stroškov  lahko igrate digitalno različico igre Watch Dogs: Legion, ko bo na voljo.

Potrebujete PlayStation®5 kozolo, Blu-Ray Disc™  z igro, PlayStation® Network registracijo, dodatni pomnilnik in širokopasovno internetno povezavo. Z uporabo internetne povezave lahko nastanejo dodatni stroški.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: BTC Šmartinska cesta 152, Hala 5 Mueller zgradba.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.
Garancija, da v primeru, če se igralna konzola med nadgradnjo pokvari, dobite novo; unikatno jamstvo, ki ga dobite samo pri nas.​
Igralno konzolo pripeljete in počakate, na voljo smo vam kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila.
Igralno konzolo lahko pošljete tudi po pošti; vse pošiljke odposlane uporabnikom so iz naše strani zavarovane.
Obsežna in natančna navodila za uporabo in delovanje nadgradnje, zato po nadgradnji niste prepuščeni samemu sebi.
Brezplačno čiščenje notranjosti igralne konzole, kar podaljša življenjsko dobo in zmanjša glasnost ventilatorjev.