Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen Xbox One 500GB s Kinect kamero + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
199,00€
Cena: 199,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Xbox One s 500GB diskom
  • Obnovljeno Xbox One Kinect kamero
  • Obnovljen Microsoft Xbox One brezžični kontroler
  • HDMI kabel in kabel za elektriko
  • 2 leti garancije na vse


Xbox One s 500GB in Kinect kamero je konzola, ki resnično presega zgolj igranje video iger. Prihaja s celovitim multimedijskim centrom, ki omogoča igranje, pretakanje in celo interakcijo z uporabniki prek napredne Kinect kamere.

Začnimo z Kinect kamero. To ni le običajna kamera; je naprava, ki lahko prepozna vaše gibe, obrazne izraze in celo glas. S tem se odpira popolnoma nova raven interakcije, ne le v igrah, ampak tudi v načinu, kako upravljate svoj sistem. Lahko zamahnite roko, da premikate po meniju, ali pa uporabite glasovne ukaze za predvajanje filmov ali televizije.

Ker ima ta paket le 500GB trdega diska, je bolj primeren za tiste, ki ne nameravajo shraniti veliko število iger ali medijskih datotek. Za osnovne potrebe je 500GB povsem dovolj.

Ko govorimo o igrah, je Xbox One zelo primerljiv s konkurenco v obliki PlayStation 4. Čeprav je PlayStation morda imel močnejše ekskluzivne naslove, Xbox One z 500GB in Kinect kamero ponuja edinstveno igralno izkušnjo, ki je ni mogoče najti na drugih platformah.

Kot gamer, mi je Kinect prinesel nove možnosti za igre, ki zahtevajo telesno aktivnost, kot so plesne ali športne igre. Če iščete nekaj več kot le tipično igralno izkušnjo in želite v svoj dom vnesti malo interaktivnosti, je ta paket odlična izbira.

Za končni zaključek, Xbox One s 500GB in Kinect kamero je več kot le igralna konzola. Je multimedijski center, ki ponuja različne načine interakcije in je odlična izbira za tiste, ki želijo več kot le osnovno igralno izkušnjo.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.