Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen PlayStation 4 2TB + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
220,00€
Cena: 220,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?

  • Obnovljen PlayStation 4 z novim 2TB diskom
  • Obnovljen Sony PS4 DualShock 4 brezžični kontroler
  • HDMI kabel, kabel za elektriko in kabel za polnjenje
  • 2 leti garancije na vse

PlayStation 4 z 2TB prostora za shranjevanje je prava zver, ko govorimo o kapaciteti. Če ste strasten igralec, ki ne želi sklepati kompromisov na področju prostora za svojo igralno knjižnico, je ta model za vas. S 2TB boste imeli dovolj prostora za shranjevanje vseh vrst iger, od AAA naslovov do indie biserov, brez potrebe po brisanju starejših iger.

Idealen je za igralce, ki svojo konzolo uporabljajo za več kot le igranje; recimo za shranjevanje filmov, glasbe in drugih medijskih datotek. Z 2TB kapaciteto lahko brez skrbi hranite tudi vse vaše fotografije in videoposnetke, zato je ta model odličen za tiste, ki želijo imeti vse svoje digitalne vsebine na enem mestu.

Na tehnični strani je ta model enak kot PS4 s 1TB, kar pomeni, da lahko pričakujete odlično uporabniško izkušnjo, z enako veliko knjižnico iger, enako močjo in podporo za vse najnovejše multimedijske aplikacije. Edina razlika je v večji kapaciteti za shranjevanje, kar v praksi pomeni manj skrbi glede prostora in več uživanja v igrah in drugih vsebinah.

Če si želite maksimalne svobode pri izbiri in shranjevanju vsebin, brez da bi se morali ukvarjati z upravljanjem prostora, potem je PS4 z 2TB trdega diska idealna izbira za vas. Ta model je tudi super za tiste, ki si želijo zares veliko igralno knjižnico in ki nameravajo dolgo časa ostati zvesti tej konzoli.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.