Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

PlayStation 5 z igro FIFA 23 (PS5)

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

PlayStation 5 je izjemna igralna konzola, ki vam omogoča, da se popolnoma potopite v svet iger. Kot velik navdušenec nad igrami sam, vam lahko povem, da je PlayStation 5 na vrhu svoje igre in prinaša nekaj res neverjetnega za igralce.


Za začetek, hitrost nalaganja iger je izjemna, kar pomeni, da se lahko hitro premikate med igrami brez dolgih čakalnih vrst. Tudi sama grafika in zvok sta vrhunska - ko igrate igre na PlayStation 5, se zdi, da se kar potapljate v igro. To vam bo zagotovo pomagalo, da se popolnoma potopite v zgodbe in svetove, ki jih igre ustvarjajo.


In če imate radi ekskluzivne igre, potem bo PlayStation 5 še posebej všeč vam. Sony ima izjemno zbirko ekskluzivnih iger, ki jih ne boste našli na nobeni drugi konzoli. Torej, če iščete igralno izkušnjo, ki je resnično nekaj posebnega, vam ne bo žal, da ste izbrali PlayStation 5.


Ena stvar, ki jo moram omeniti, je, da ima PlayStation 5 tudi odlično funkcijo združljivosti s prejšnjo generacijo konzole, PlayStation 4. To pomeni, da lahko igrate vse igre, ki ste jih kupili za PlayStation 4, na novi konzoli. To je resnično odlična novica, saj vam ni treba kupovati novih iger, če že imate zbirko iger za prejšnjo konzolo. Poleg tega pa lahko igre iz prejšnje generacije uživate v boljši grafiki in hitrejšem nalaganju, kar je še ena prednost, ki jo ponuja PlayStation 5.


Tako združljivost s prejšnjo generacijo kot tudi nove funkcije in igre, ki jih ponuja PlayStation 5, so zagotovo odlični razlogi, da razmislite o nakupu te konzole. Po mojem mnenju je to eden najboljših izdelkov za igralce, ki jih lahko najdete na trgu, zato ga toplo priporočam vsem navdušencem nad igrami.


Kaj prejmem?

 
 • PlayStation 5 bele barve  (najnovejši C šasija model)
 • Sony DualSense bel brezžični kontroler
 • Sony DualSense USB kabel
 • Sony 825GB SSD trdi disk
 • PS5 pokončno stojalo
 • Sony HDMI kabel
 • Sony kabel za elektriko
 • PS5 igra Astros PlayRoom (potrebno naložiti preko PSN trgovine)
 • PS5 igra FIFA 23 na ploščku
 • slovenska navodila za uporabo igralne konzole
 • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu ali emailu


Nadgradnja trdega diska v PS5 je zelo priporočljiva in na daljši rok obvezna, saj je na voljo samo 667GB za namestitev igre, veliko iger pa zasede že  preko 100GB. Vgrajujejo najhitrejše M.2 trde diske Crucial ali XPG s hladilnikom, ki so še hitrejši od Sony vgrajenega diska. Vgradnja diska je zelo preprosta, samo odstrani se stranica PS5 konzole in ne vpliva na Sony garancijo. Vseeno pa priporočamo, da vgradnjo prepustite nam. PS5 bomo vzeli previdno iz škatle (vse ostalo ostane originalno zapakirano), previdno vgradili večji disk in zapakirali nazaj. PS5 se ne bo vklapljal ali testiral.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.