Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Nintendo Switch OLED Mario Red Edition

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Nintendo Switch OLED Mario Red Edition je resnično paša za oči. Z rdečo barvo, ki je tako ikonična za Mario serijo, ta edicija prinaša svež veter v svet prenosnih konzol. Ta paket vključuje rdeče Joy-Con kontrolerje in rdečo konzolo, kar je kot nalašč za vse, ki želijo dodati nekaj energije svojemu gaming setupu.


Značilnosti OLED zaslona so še posebej impresivne. Če ste igrali na originalni Nintendo Switch, boste opazili, kako velika razlika je v kakovosti slike. Barve so žive, kontrast je globok, in skupno gledano, igre izgledajo veliko bolje. To je odlično za naslove, ki se močno zanašajo na vizualno umetnost, kot so "The Legend of Zelda: Breath of the Wild" ali "Super Mario Odyssey".

Seveda, ker je to Nintendo Switch, vam konzola omogoča igranje na televiziji ali v prenosnem načinu, kar je še vedno ena izmed njenih najboljših funkcij. Ta fleksibilnost je še posebej uporabna, če se radi igrate z družino in prijatelji.

Ta edicija konzole nudi iste tehnične specifikacije kot standardna Nintendo Switch OLED, tako da ne pričakujte izboljšav na tem področju. Vendar pa je estetska vrednost tega posebnega izdaje dovolj, da pritegne vašo pozornost.

Vse v vse, Nintendo Switch OLED Mario Red Edition je idealna izbira za tiste, ki iščejo nekaj več od svoje konzole, ne samo v smislu zmogljivosti, ampak tudi v dizajnu. Če ste oboževalec Mario serije ali če enostavno želite nekaj, kar je malo bolj vpadljivo, je ta izdaja prava za vas.Kaj prejmeš?


  • Nintendo Switch OLED Mario Red Edition (najnovejši 2023 model)
  • Levi Joy-Con Mario Edition
  • Desni Joy-Con Mario Edition
  • Joy-Con ročaj (na katerega sta pripeta oba Joy-Con-a)
  • Dva Joy-Con zapestna traka
  • Nintendo Switch postajo (ki drži glavno konzolo in se priključi na TV)
  • HDMI kabel
  • Napajalnik
  • Slovenska navodila za uporaboMnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.