Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen New Nintendo 3DS XL Metallic Blue 64GB + Luma3DS odklep + 2 leti garancije

(1 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
245,00€
Cena: 245,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?

  • Obnovljen New Nintendo 3DS XL metalno modre barve (mint)
  • SD kartico 64GB
  • Nintendo Stylus palčko
  • Nintendo 3DS XL originalni napajlnik
  • Luma3DS odklep
  • 2 leti garancije na vsePredstavljamo vam obnovljeni New Nintendo 3DS XL, ki s svojo metalik modro barvo in naprednim 64GB pomnilnikom predstavlja idealno izbiro za vse ljubitelje prenosnih igralnih konzol. Z dodatkom Luma3DS odklepa, ta naprava omogoča dostop do široke palete iger, ki presegajo običajno ponudbo v trgovini, dajejoč igralcem svobodo izbire in prilagajanja svoje igralne izkušnje. Ta posebna izdaja je kot nalašč za zbiratelje, saj vključuje tudi originalno embalažo z navodili, kar še poveča njeno vrednost.

Za razliko od običajnih različic, ima ta model zamenjano ohišje in zaslon, kar zagotavlja, da je izdelek v odličnem stanju, tako vizualno kot funkcionalno. Zamenjava ohišja in zaslona pomeni, da je konzola kot nova, brez vidnih znakov uporabe, kar je še posebej pomembno za zbiratelje, ki cenijo estetsko dovršenost in tehnično brezhibnost. Poleg tega, obnovljeni New Nintendo 3DS XL z Luma3DS odklepom ponuja izboljšano igralno izkušnjo z boljšo grafiko in hitrejšim nalaganjem iger, v primerjavi z manj zmogljivimi modeli.


Kot zbiratelj in ljubitelj prenosnih igralnih konzol bi zagotovo razmislil o nakupu te obnovljene New Nintendo 3DS XL konzole. Njena edinstvena metalik modra barva, obnovljeno stanje, vključitev originalne embalaže z navodili in razširjene igralne možnosti z Luma3DS odklepom jo naredijo izjemno privlačno. Čeprav obstajajo novejše konzole na trgu, obnovljeni New Nintendo 3DS XL ponuja posebno kombinacijo nostalgije, zmogljivosti in prilagodljivosti, ki je težko premagljiva.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.