Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen Xbox 360 Slim 2000GB s Kinect kamero in RGH odklepom + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
220,00€
Cena: 220,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Xbox 360 Slim z 2000GB diskom
  • Obnovljen Microsoft Xbox 360 brezžični kontroler
  • Obnovljen Xbox 360 Kinect kamero
  • RGH 3.0 odklep
  • HDMI kabel in napajalnik
  • 2 leti garancije na vse


Xbox 360 Slim z ogromnim 2TB trdim diskom, Kinect kamero in RGH odklepom je vrhunski paket za vse, ki si želijo maksimalno izkoristiti Xbox 360 platformo. S tako veliko prostora na disku lahko brez skrbi shranjujete igre, DLC-je, filme in glasbo, ne da bi vas skrbelo za pomanjkanje prostora.

Kinect kamera vam daje priložnost, da postanete del igre. To je fantastično za socialno igranje; si predstavljate kako zabavno je to na zabavah ali družinskih srečanjih. Z možnostjo RGH odklepa pa lahko igrate celo nabor različnih iger, vključno z igrami iz drugih regij in homebrew aplikacijami. Seveda je to treba početi v skladu z zakonodajo, a možnosti so skoraj neomejene.

V primerjavi s klasičnim Xbox 360, je Slim različica veliko bolj zanesljiva in tišja. Dodaten prostor na trdem disku in možnost RGH odklepa naredita to konzolo resnično popolno za tiste, ki si želijo široko paleto možnosti in funkcij. 

Če obožujete igre kot so "Halo", "Gears of War", ali pa se preprosto želite preizkusiti v širokem naboru indie iger, je ta paket kot nalašč za vas. Tako ne boste dobili samo konzole, ampak celoten multimedijski center za vašo dnevno sobo.

Skupno gledano, ta paket je pravi raj za Xbox navdušence. Velika kapaciteta, večfunkcionalnost in odklepi zagotavljajo, da vam nikoli ne bo dolgčas. Ta verzija Xbox 360 Slim je za tiste, ki želijo vse: prostor, funkcionalnost in neomejene možnosti.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.