Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen Xbox 360 Slim 1000GB s Kinect kamero in RGH odklepom + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
180,00€
Cena: 180,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Xbox 360 Slim z 1000GB diskom
  • Obnovljen Microsoft Xbox 360 brezžični kontroler
  • Obnovljen Xbox 360 Kinect kamera
  • RGH 3.0 odklep
  • HDMI kabel in napajalnik
  • 2 leti garancije na vse


Xbox 360 Slim z 1TB trdim diskom, Kinect kamero in RGH odklepom je pravi paket za tiste, ki želijo izkoristiti vse, kar Xbox 360 ponuja. Z velikim trdim diskom imate dovolj prostora za shranjevanje iger, dodatkov in medijskih datotek, medtem ko vam Kinect kamera omogoča igranje široke palete iger, kjer ste vi kontroler.

RGH (Reset Glitch Hack) odklep pa je tista češnja na vrhu torte. Ta odklep vam omogoča, da igrate kopije iger, kar lahko prihrani nekaj denarja in časa. Seveda je tu nekaj etičnih vprašanj glede piratstva, vendar če upoštevate zakonodajo, vam ta odklep lahko omogoči igranje širokega spektra iger iz različnih regij in celo nekaterih homebrew aplikacij.

Kinect dodaja novo dimenzijo igralni izkušnji. Igre kot "Dance Central" in "Kinect Sports" postanejo še bolj zanimive in interaktivne. To je še posebej zabavno na družinskih srečanjih ali zabavah.

Za igre pa ta konzola ponuja vse, kar je Xbox 360 znal ponuditi: od ekskluzivnih naslovov kot so "Halo" in "Gears of War" do velikih multiplatform hitov in indie iger. Z RGH odklepom se tu odpirajo še dodatne možnosti.

V primerjavi s prvotnim modelom Xbox 360, Slim verzija prinaša izboljšano zasnovo, ki je tišja in bolj zanesljiva, zmanjšuje tveganje za znani "Red Ring of Death". Z 1TB prostora in dodanimi funkcionalnostmi je ta paket kot nalašč za prave Xbox entuziaste.

Vse v vsem, če želite resnično globoko potopiti v svet Xbox 360, je ta paket idealen. Z vsemi dodatki in odklepi, vam ne bo zmanjkalo stvari za početi.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.