Ghost Of Tsushima (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi* Podatki o zalogi so informativne narave. Če želite artikle prevzeti v poslovalnici vam svetujemo, da jih rezervirate z naročilom na spletni strani.
69,99€ 59,99€
Spletna cena: 59,99€
Stara cena: 69,99€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Ghost Of Tsushima (PS4) 


V poznem 13. stoletju je mongolski imperij na svoji misiji zavladanja Daljnemu vzhodu z obličja sveta izbrisal številne narode. Otok Tsushima je edina stvar, ki celinsko Japonsko ločuje od ogromne flote invazije Mongolov, ki ji poveljuje neusmiljeni in spretni general Khotun Khan. Ko otok zgori v navalu prvega vala napada Mongolov, se samurajski bojevnik Jin Sakai postavi v bran kot zadnji preživeli član svojega klana. Za vsako ceno je odločen storiti vse, kar mora, da zaščiti ljudstvo in znova prevzame nadzor nad svojo domovino. Pozabiti mora na tradicije, ki so ga oblikovale v bojevnika, in se podati na novo pot, pot duha, in se za svobodo otočja Tshushima boriti na neobičajen način. Mongolski sovražnik je nepredvidljiv in izjemen v vojskovanju in rokovanju z orožjem. S prilagoditvijo Jinovih veščin in novimi taktikami si pridobite prednost pri obrambi otoka in zaščite prebivalce Tsushime. Za edinstveno izkušnjo samurajskih bojev se s katano v roki z nasprotniki soočite v strelskih obračunih od blizu. Obvladujte lok, da se lahko oddaljenih groženj znebite s smrtonosno natančnostjo. Razvijte sposobnost nevidnosti in prevare, da lahko zmedete in iz zasede napadete presenečene sovražnike. Prilagodljiv krajinski in organski pristop k boju skrbi za to, da je Tsushima popolno igrišče za združevanje in kombiniranje različnih spretnosti, orožja in taktik, da lahko najdete popolno borbeno mešanico, ki ustreza vašemu načinu igranja. Ko se počasi razkriva Jinova zgodba, bosta vsestranskost in ustvarjalnost postali vaše najmočnejše orožje.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: BTC Šmartinska cesta 152, Hala 5 Mueller zgradba.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.
Garancija, da v primeru, če se igralna konzola med nadgradnjo pokvari, dobite novo; unikatno jamstvo, ki ga dobite samo pri nas.​
Igralno konzolo pripeljete in počakate, na voljo smo vam kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila.
Igralno konzolo lahko pošljete tudi po pošti; vse pošiljke odposlane uporabnikom so iz naše strani zavarovane.
Obsežna in natančna navodila za uporabo in delovanje nadgradnje, zato po nadgradnji niste prepuščeni samemu sebi.
Brezplačno čiščenje notranjosti igralne konzole, kar podaljša življenjsko dobo in zmanjša glasnost ventilatorjev.