Bonus Točke

V spletni trgovini konzolko.si želimo nagrajevati vaše zaupanje in zvestobo, zato vam pri nakupih nudimo možnost zbiranja bonus točk. Bonus točke lahko pridobivate ob nakupu izbranih izdelkov, kjer je število bonus točk jasno označeno in prikazano. Določeni izdelki imajo prikazano koliko bonus točk prejmete in tudi kolikšna je njihova vrednost preračunana v bonus točke, ko boste za posamezen izdelek želeli koristiti že pridobljene točke.

Pri vsakem nakupu izdelka, kjer so označene bonus točke, se le-te dodajo na uporabnikov račun in se avtomatsko seštevajo. Bonus točke se prištejejo na vaš račun takoj ko prejmemo kupnino za naročeni izdelek. Zbiranje bonus točk je omogočeno samo registriranim uporabnikom. V sekciji "Moj račun" spletne trgovine boste imeli pregled nad številom že pridobljenih ter porabljenih točk. Točke lahko zbirajo samo fizične osebe, ne veljajo pa za pravne osebe in samostojne podjetnike. Točke zvestobe niso zamenljive za denar.

Lahko izkoristim pridobljene bonus točke že ob naslednjem nakupu?

Seveda!! In ravno to je največja prednost spletne trgovine konzolko.si Če želite lahko točke zbirate in si tako prislužite čim višji popust, lahko pa bonus točke porabite že takoj ob naslednjem nakupu.


Copyright © 2013 - 2018 Venkon d.o.o. | Konzolko.si Vse pravice pridržane.